'REFLEX' Czechowice-Dziedzice, ul. Reymonta 18
+48 724 301 234, +48 605 545 505
Wino wytrawne czerwone
Przyrządzone według klasycznej technologii z najlepszych winogron szczepu Cabernet Sauvignon.
Najlepiej podawać w temperaturze 16-18°C
Wino półwytrawne czerwone
Wykonane klasyczną metodą z winogron odmiany Merlot.
Najlepiej podawać w temperaturze 16-18°C
Wino półwytrawne białe
Przyrządzone według oryginalnej metody z wyselekcjonowanych odmian winogron Sauvignon Blanc
Temperatura przechowywania od +5 do + 20°C
Wino wytrawne białe.
Unikalna autochtoniczna odmiana winogron Viorica jest uprawiana na malowniczych zboczach wioski Doibany.
Zaleca się podawać schłodzone do temperatury 10-12°C.
DIVIN 20 lat Opis produktu DIVIN 20 lat to ekskluzywny koniak wytwarzany z wysokogatunkowych destylatów, które dojrzewają przez co najmniej 20 lat w dębowych beczkach. Długotrwały proces leżakowania nadaje trunkowi wyjątkową delikatność i łagodność oraz wyrafinowane, aksamitne […]
DIVIN 25 lat Opis produktu DIVIN 25 lat to wyjątkowy koniak, produkowany z wysokogatunkowych destylatów, które dojrzewają w dębowych beczkach przez co najmniej 25 lat. Dzięki długiemu procesowi leżakowania uzyskuje niezwykłą głębię smaku oraz bogaty i złożony […]
DIVIN 5 lat Opis produktu DIVIN 5 lat to wysokiej jakości koniak, powstający w procesie kupażowania własnych destylatów koniakowych, które dojrzewają w dębowych beczkach przez minimum 5 lat. Charakteryzuje się eleganckim złocisto-bursztynowym kolorem, szlachetnym aromatem i harmonijnym […]
DOINA 9 lat Opis produktu DOINA 9 lat to prestiżowy koniak produkowany przez uznaną tyraspolską wytwórnię win i koniaków „KVINT” od 1957 roku. Powstaje z wysokogatunkowych destylatów, które dojrzewają przez minimum 9 lat w dębowych beczkach, zgodnie […]
Wino czerwone wytrawne
wytwarzane według klasycznej technologii z wyselekcjonowanych winogron, francuskiej odmiany Cabernet Sauvignon.
Podawać w temperaturze 16-18℃.
Wino wytrawne czerwone
Wino przygotowuje się zgodnie z klasyczną technologią z wybranych winogron francuskiej odmiany Merlot.
Wino wytrawne białe.
Wino przygotowuje się zgodnie z klasyczną technologią z wybranych winogron francuskiej odmiany Sauvignon Blanc.
GIN THOMAS SHACKLEY Opis produktu Gin THOMAS SHACKLEY wytwarzany jest tradycyjnym procesem London Dry Gin, wykorzystując najwyższej jakości spirytus zbożowy oraz jagody jałowca. Charakteryzuje się świeżym, pikantnym smakiem oraz delikatnym bukietem z nutami kardamonu, wyraźnym aromatem jałowca […]
Gourmet Wine Chardonnay to wytrawne białe wino o słomkowej barwie, ze złotymi refleksami.
Pełne i soczyste, z dobrze zbalansowaną świeżością, w którym dominują aromaty owoców egzotycznych, cytrusów
i owoców pestkowych.
Doskonale pasuje do owoców morza oraz białego mięsa.
Temperatura serwowania: 10-12°C
Gourmet Wine Pinot Noir to wytrawne różowe wino o pięknym pudrowym odcieniu , bardzo delikatne z niuansami truskawki i jaśminu, gdzie wyczuwalny jest również intensywny, lecz przyjemny aromat brzoskwini, różowego pomelo oraz papai.Świetnie sprawdzi się jako dodatek do drobiu oraz lekkich serów. Zaleca się pić schłodzone do temperatury : 10-12°C
Gourmet Wine Saperavi powstało z najbardziej cenionej gruzińskiej odmiany winogron Saperavi, bogate w aromaty świeżych winogron i wiśni z odcieniem wanilii, dobrze wkomponowanej w całość.
Doskonale pasuje do pieczonych lub grillowanych mięs oraz serów.
Temperatura serwowania: 16-18°C
Wino czerwone wytrawne / Koszerne
ma status Kosher Le Meadrin (spełnia rygorystyczne przepisy dotyczące koszerności) Mevushal
Wino białe wytrawne
Dzięki połączeniu trzech szczepów :Viorica, Solaris i Souvignier Grisudało się stworzyć wyjątkowe wino.
Podawać schłodzone do temperatury 10–12°С.
Wino czerwone wytrawne
Idealna kompozycja trzech szczepów winogron Malbec, Cabernet Sauvignon i Saperavi zbieranych ręcznie w strefie geograficznej CODRU i leżakowanych w beczkach z dębu francuskiego nie mniej niż rok.
Podawać w temperaturze 16-18°С.
Wino białe półsłodkie
Aligote jest białym szczepem wywodzącym się z Burgundii.
Wino czerwone półsłodkie
Przygotowane klasycznym sposobem z najlepszych winogron szczepu Cabernet Sauvignon
Temperatura przechowywania od +5 do + 20°C
LEGACY DIVIN LIMITED EDITION 60 lat Opis produktu Divin KVINT Legacy Limited Edition to wyjątkowy koniak wytwarzany z najwyższej jakości eaux-de-vie, leżakowany w beczkach z francuskiego dębu przez co najmniej 60 lat. Ten szlachetny trunek to esencja […]
NISTRU 8 lat Opis produktu NISTRU 8 lat to wykwintny koniak produkowany przez renomowaną tyraspolską wytwórnię win i koniaków „KVINT” od 1959 roku. Powstaje na bazie wysokogatunkowych destylatów, dojrzewających przez co najmniej 8 lat w dębowych beczkach, […]
PRINCE WITGENSTEIN 50 lat Opis produktu PRINCE WITGENSTEIN 50 lat to wyjątkowy koniak klasy ultra premium, wykonany według tradycyjnej technologii z własnych wysokogatunkowych destylatów winiarskich, które dojrzewały w dębowych beczkach przez co najmniej pół wieku. Nazwany na […]
SUPRISE 10 lat Opis produktu SUPRISE 10 lat to wyjątkowy koniak klasy premium, produkowany według klasycznej technologii z wyselekcjonowanych destylatów, dojrzewających przez minimum 10 lat w dębowych beczkach. Długi proces starzenia nadaje mu aksamitną strukturę oraz bogaty, […]
SUVOROW 40 lat Opis produktu SUVOROW 40 lat to ekskluzywny koniak stworzony z okazji 200-lecia miasta Tyraspol. Produkowany według klasycznej technologii z własnych wysokogatunkowych destylatów, które dojrzewały w dębowych beczkach przez co najmniej 40 lat. Ten imponujący […]
TIRAS 6 lat Opis produktu TIRAS 6 lat to wyjątkowy koniak produkowany przez renomowaną tyraspolską wytwórnię win i koniaków KVINT. Powstaje zgodnie z klasyczną technologią z wyselekcjonowanych destylatów, które dojrzewają w dębowych beczkach przez co najmniej 6 […]
TIRASPOL 15 lat Opis produktu TIRASPOL 15 lat to wyjątkowy koniak stworzony z okazji 100-lecia wytwórni „KVINT”. Powstaje z wysokogatunkowych destylatów, dojrzewających przez co najmniej 15 lat w dębowych beczkach. Zachwyca elegancją, harmonią oraz dobrze rozwiniętym bukietem, […]
Wino różowe wytrawne
Wino przygotowuje się metodą segregacji z czerwonych winogron Cabernet Sauvignon i Pinot Noir, stosując technologię produkcji win różowych.
Zaleca się pić schłodzone do temperatury 10-12 ° C.
Wino białe wytrawne
Białe wino wytworzone z winogron szczepu Cabernet Sauvignon.
Zaleca się pić schłodzone do temperatury 10-12 ° C
Wino czerwone wytrawne
Wyprodukowane w tradycyjnej technologii z wyselekcjonowanych odmian winogron Feteasca Neagra
Wino białe wytrawne wytworzone z winogron szczepu Viorica.
Zalecana temperatura spożycia +10°C do +12°C.
Wódka POKROWSKA 0,5l Opis produktu Wyprodukowana według klasycznej technologii z potrójnie destylowanego spirytusu klasy „Lux” oraz wody źródlanej, poddanej 5-stopniowemu oczyszczaniu. Charakteryzuje się łagodnym smakiem i aromatem czystej wódki. Charakterystyka Rodzaj: Wódka klasy „Lux” Proces produkcji: Potrójna […]
WÓDKA VOLK Opis produktu Produkowana według starej receptury rosyjskich myśliwych, wódka VOLK powstaje z wyborowego ziarna, destylowanego trzykrotnie z użyciem czystej wody ze studni artezyjskich. Poddawana jest 8-stopniowej filtracji i oczyszczaniu za pomocą filtrów z łupin orzecha […]
Kwota: 216,70 zł