'REFLEX' Czechowice-Dziedzice, ul. Reymonta 18
+48 724 301 234, +48 605 545 505
Czerwone Wino Wytrawne
Powstało z połączenia najlepszych winogron szczepu Feteasca Neagra & Cabernet Sauvignon
Zalecana temperatura spożycia 16 – 18°C
Czerwone Wino Wytrawne
Powstało z połączenia najlepszych winogron szczepu Saperavi & Malbec
Zalecana temperatura spożycia 16 – 18°C
wino wytrawne czerwone przyrządzone z najlepszych winogron szczepu Cabernet Sauvignon + wino wytrawne białe przyrządzone z najlepszych winogron szczepu Sauvignon Blanc.
Wino półwytrawne czerwone Cabernet Sauvignon
wytwarzane według klasycznej technologii z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron odmiany Cabernet Sauvignon uprawianych w Mołdawii.
Zaleca się podawać w temperaturze 16 – 18 °C.
Wino półsłodkie czerwone.
Ta odważna kompozycja została stworzona dla prawdziwych koneserów wina.
Tajemnica sukcesu tkwi w połączeniu europejskich odmian Merlot i Cabernet Sauvignon
z najbardziej cenioną gruzińską odmianą Saperavi według ściśle określonych proporcji.
Wino czerwone półwytrawne z wyselekcjonowanych winogron szczepu Pinot Noir.
Wino wytrawne czerwone
Przyrządzone według klasycznej technologii z najlepszych winogron szczepu Cabernet Sauvignon.
Najlepiej podawać w temperaturze 16-18°C
Wino półwytrawne czerwone
Wykonane klasyczną metodą z winogron odmiany Merlot.
Najlepiej podawać w temperaturze 16-18°C
<h2>CZTERY PORY ROKU – Cherry</h2> <h3>Opis wina</h3> <p> CZTERY PORY ROKU – Cherry to czerwone wino słodkie, które łączy w sobie wysokiej jakości wino gronowe oraz naturalny smak <strong>dojrzałych wiśni</strong>. Ta intensywnie owocowa kompozycja urzeka głębokim aromatem […]
CZTERY PORY ROKU – Pomegranate Opis wina CZTERY PORY ROKU – Pomegranate to słodkie czerwone wino, które łączy w sobie wysokiej jakości bazę gronową z intensywnym smakiem dojrzałego granatu. Starannie wyselekcjonowane szczepy winogron oraz naturalna owocowość tworzą […]
DLA MIŁEJ PANI Opis wina DLA MIŁEJ PANI to półsłodkie czerwone wino wyprodukowane z wyselekcjonowanych szczepów czerwonych winogron. Charakteryzuje się pięknym rubinowym kolorem oraz aksamitnym, pełnym smakiem, w którym wyczuwalna jest przyjemna, delikatna cierpkość. To wino o […]
Wino czerwone wytrawne
wytwarzane według klasycznej technologii z wyselekcjonowanych winogron, francuskiej odmiany Cabernet Sauvignon.
Podawać w temperaturze 16-18℃.
Wino wytrawne czerwone
Wino przygotowuje się zgodnie z klasyczną technologią z wybranych winogron francuskiej odmiany Merlot.
Wino czerwone półsłodkie
Produkowane w historycznym regionie w środkowej części Mołdawii. Wino wytworzone z winogron Cabernet Sauvignon.
Podawać w temperaturze: 16-18 C
Gourmet Wine Saperavi powstało z najbardziej cenionej gruzińskiej odmiany winogron Saperavi, bogate w aromaty świeżych winogron i wiśni z odcieniem wanilii, dobrze wkomponowanej w całość.
Doskonale pasuje do pieczonych lub grillowanych mięs oraz serów.
Temperatura serwowania: 16-18°C
GRZANIEC Alpejski z cynamonem Opis produktu GRZANIEC Alpejski z cynamonem to wyjątkowy napój wytwarzany specjalną technologią z wysokiej jakości słodkich czerwonych win, wzbogaconych naparem ziół, jagód oraz przypraw korzennych takich jak goździki, cynamon, czarny pieprz, orzechy, głóg, […]
KAGOR Driada Opis wina KAGOR Driada to wysokiej jakości czerwone wino gronowe o słodkim charakterze, przygotowane z wyselekcjonowanych winogron szczepów Cabernet Sauvignon i Merlot. Winogrona pochodzą z południowej Mołdawii, z regionu o unikalnym klimacie, który sprzyja powstawaniu […]
Wino czerwone wytrawne / Koszerne
ma status Kosher Le Meadrin (spełnia rygorystyczne przepisy dotyczące koszerności) Mevushal
Wino czerwone wytrawne
Idealna kompozycja trzech szczepów winogron Malbec, Cabernet Sauvignon i Saperavi zbieranych ręcznie w strefie geograficznej CODRU i leżakowanych w beczkach z dębu francuskiego nie mniej niż rok.
Podawać w temperaturze 16-18°С.
Wino czerwone półsłodkie
Przygotowane klasycznym sposobem z najlepszych winogron szczepu Cabernet Sauvignon
Temperatura przechowywania od +5 do + 20°C
Wino czerwone półsłodkie.
Wyprodukowane z wyselekcjonowanych winogron szczepu Merlot.
Wino likierowe czerwone
Wywodzi się z południowych rejonów Mołdawii, gdzie dojrzewają najlepsze grona Cabernet Sauvignon.
LAMOURS CABERNET SAUVIGNON BEZALKOHOLOWE Opis wina LAMOURS CABERNET SAUVIGNON BEZALKOHOLOWE to wyjątkowe wino bezalkoholowe, wyprodukowane z naturalnego wina szczepu Cabernet Sauvignon. Alkohol etylowy został usunięty metodą próżniową, co pozwala zachować wszystkie walory smakowe – produkty fermentacji, flawonoidy, […]
Mozaic Cabernet Sauvignon to wytrawne wino o intensywnym aromacie czarnych porzeczek i delikatnych nutach dębu. Doskonale komponuje się z daniami mięsnymi oraz serami, zachwycając pełnią smaku i aksamitnymi taninami.
Mozaic Shiraz to wytrawne wino o głębokim smaku ciemnych owoców, przypraw i delikatnych nut dymnych. Doskonałe do dań mięsnych i dojrzewających serów.
Onest Merlot to wino czerwone wytrawne.
Autentyczny smak powstaje z najlepszych, ręcznie zbieranych winogron, szczepu Merlot. Niepowtarzalną zaletą tego wina jest to, że nie zawiera siarczyn co czyni go w pełni naturalnym winem.
Idealna temperatura serwowania to 16-18 ̊C.
Onest Cabernet Sauvignon wino wytrawne czerwone. Autentyczny smak powstaje z najlepszych, ręcznie zbieranych winogron, szczepu Cabernet Sauvignon. Niepowtarzalną zaletą tego wina jest to, że nie zawiera siarczyn co czyni go w pełni naturalnym winem. Idealna temperatura serwowania to 16-18 ̊C.
Wino czerwone półsłodkie wyprodukowane z winogron szczepu Saperavi.
Wino czerwone półsłodkie produkowane z winogron szczepu Saperavi uprawianych w regionie Kakheti.
Podawać w temperaturze: +12°C- +14°C.
Wino czerwone półsłodkie produkowane z winogron szczepu Saperavi
Podawać w temperaturze: +12°C- +14°C.
Wino czerwone półsłodkie produkowane z winogron szczepu Saperavi
Podawać w temperaturze: +12°C- +14°C.
Wino czerwone półsłodkie pochodzi z regionu Gruzji, Kindzmarauli. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza specjalnie wyselekcjonowanym gronom szczepu Saperavi
Podawać w temperaturze: +12°C- +14°C.
Wino czerwone półwytrawne powstaje z wyselekcjonowanych winogron Saperavi
Podawać w temperaturze: +12°C- +14°C.
Wino czerwone półsłodkie
Wykonane klasyczną metodą z wyselekcjonowanych odmian winogron: Cabernet Sauvignon, Merlot i Feteasca Neagra.
SAKURA Czarna Porzeczka Opis wina SAKURA Czarna Porzeczka zaskakuje niezwykłą świeżością owoców czarnej porzeczki, gdzie świeży smak łączy się z przyjemną słodką nutą. Wino powstało na bazie ręcznie zbieranych winogron szczepu Cabernet Sauvignon, uprawianych na obszarze Chronionego […]